Om os

Velkommen hos INfoto Aalborg
Her kan du springe køen over, søge information og shoppe når du har tid, men som altid,er du velkommen i butikken Boulevarden 12, for ydelig information og rådgivning.

 

Hos INfoto tænker vi foto 24/7.
Butikken har et bredt udvalg af varer indenfor foto verden og fra markedets førende leverandører som Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Pentax, Tamron, Lowepro, Lexar, Fujifilm og mange mange flere.

 

 Vi hjælper dig med at løse dine fotoopgaver, hvad enten det drejser sig om grej, print eller fotooptagelser, alle ugens dage. INfoto er en del af den landsdækkende fotokæde Click, men helt vores egen, med spændende varer du ikke finder andre steder.

INfoto har eksisteret siden 2005 og bag  infoto.dk er et dygtigt og faglært team med mere end 40 års erfaring indenfor fotobranchen.
Vi sætter en stor ære i at kunne yde den bedste service for vore kunder, samt en nem og sikker internet handel.
Og er der det mindste, vi kan være behjælpelige med, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er her for dig!

Hvis du har nogle ønsker til varer der ikke er på websiden, er du meget velkommen til at kontakte os! Eller har du noget fotogrej du gerne vil bytte/sælge, så kontakt os, vi er altid frisk på en hurtig handel.

Vi pakker også meget gerne dine varer ind, hvis du skriver det i feltet til bemærkninger.

Vi vil også meget gerne høre fra dig med både ris, ros og gode råd, så vi hele tiden kan forbedre siden og give dig en bedre oplevelse og service. Du kan skrive din feedback til os på aalborg@click.dk

Rigtig god fornøjelse på INfoto.dk.